Søg   Til forside   Kontakt os   Udskriv

Nyheder / billedbank

Er du forhandler, kan du tilmelde dig vores nyhedsbrev i menuen til venstre - så får du nyheder direkte i din mailboks om vores mange spændende tilbud og produkter.

AUGUST 2015

FAUSOL er nu skandinavisk distributør af GARDMAN produkter og kan dermed tilbyde over 300 nye varenumre med produkter til havens vilde fugle.

GARDMAN Wild Bird Care

Desuden fører vi nu også et flot tilbehørsprogram med alt til familiens hund, hvor du bl.a. finder hundefoder, legetøj, halsbund og hundesenge m.m. - alt sammen i den super gode GARDMAN kvalitet.

MARTS 2015

Nu går FAUSOL på sociale medier i samarbejde med Frk. Kræsen.
Følg 25 bloggere og deres planteliv samt Instagram og Facebook.

FEBRUAR 2014

FAUSOL er klar til ny sæson med mange spændende nyheder.

HORNUM Chili gødning (401256) og HORNUM Drue-og bærgødning (401255) er 2 nye special gødninger der sikrer sund og kraftig tilvækst og optimalt udbytte af frugter.

Frø-nyheder inden for HORNUM giver dig mulighed for at være med på lakridsbølgen i din egen have med Ægte Anis og Lakrids-tagetes. Et flot bud til den hvide have er Frøkenhat "Grace" som lyser op med sin klare hvide tone. Derudover kan du få Kanel-Basilikum som en ny variant til krydderurtebedet.

 

MARTS 2012

FAUSOL er blevet økologisk - i den nye sæson byder vi som de første i Danmark på en helt ny økologisk have- og grøntsagsgødning til både drivhus, bedet og køkkenhaven.