Søg   Til forside   Kontakt os   Udskriv

FAUSOLs produkter

FAUSOL A/S er en førende leverandør af hus- og haveartikler til hobbybrug. Vi markedsfører en række brands som f.eks. HORNUM, PRIMA, BONUS m.v.

Varerne indenfor gødning er præsenteret i flotte dunke, spande og sække. De findes i fast eller flydende form. Under produktudvikligen samt selve tilvirkningen af produkterne er der fokuseret på recepter med optimal virkning for planten samt omtanke for miljø og mennesker.

I flere tilfælde er organiske og andre miljørigtige komponenter anvendt uden at gå på kompromis med virkemåden. Statens Forsøgsstation i Hornum har været udgangspunktet for fremstillingen af supergødningen - HORNUM Næring.

Muld og sphagnum er fremstillet ud fra recepter med den rigtige sammensætning for plantens ve og vel. De markedsføres i indbydende sække med instruktioner og forbrugerinformation. Sphagnummen er hentet fra kvalitetsmoser i Sverige og tilsat de gødningskomponenter, som sammen med kalk, ler og andre tilsætninger er med til at give optimale vækstbetingelser.

Mulden og sphagnummen er tilpasset forholdene omkring anvendelsen, som kan være både potter og krukker, bede, drivhuset, jordforbedring og lignende.

Bekæmpelsesmidler og plantebeskyttelsesmidler tilbydes i et meget bredt sortiment, herunder både myremidler, ukrudtsmidler, fluemidler og gnavermidler, som alle er med til at holde dit hus og have fri for skadedyr og uønskede plantesygdomme.

Frø og blomsterløg importeres fra udvalgte leverandører, der løbende lancerer nye sorter og løg.

Endelig tilbydes en række haveartikler og hjælpemidler, såsom minidrivhuse, bindingsartikler, espalier, redskaber o.l.

Vi søger til stadighed at udvikle og markedsføre kvalitetsprodukter, som skaber gode vækstbetingelser for dine planter samt et hyggeligt og rart miljø i din have.

God fornøjelse i din have !